ŚLEDŹ W MUSZTARDZIE Drukuj
Wpisany przez Dana   
sobota, 03 lutego 2007 20:03
4-6 wymoczonych filetów śledzia solonego, 4-5 łyżek słodkiej musztardy, 1 łyżka cukru, 1 łyżka ostrej musztardy, 1 łyżka oleju, 1 łyżka majonezu, 1 łyżka wody, pieprz.
Pokroić filety na 2 cm paski. Wymieszać cukier i musztardę. Wlewać powoli olej, stale mieszając. Wmieszać pozostałe składniki i zalać tym śledzie. Jeść najwcześniej na drugi dzień.
wg Barbara Nalepa
 

Na tej stronie internetowej używamy plików cookies. Ustawienia tych plików mogą Państwo zmienić w opcjach swojej przeglądarki. Więcej informacji znajdą Państwo w naszej Polityce Cookies.Aby dowiedzieć się więcej na temat plików cookie jakie używamy oraz jak je usunąć, zobacz naszą politykę prywatnosci.

Akceptuję ciasteczka z tej witryny.

EU Cookie Directive Module Information