Menu Content/Inhalt
CZOSNKOWY OSTRY PDF Drukuj Email
Wpisany przez Dana   
środa, 05 września 2007 17:31
4 łyżki keczupu, 3 łyżki majonezu, 2 łyżki jogurtu, 6 ząbków czosnku, 2 średnie pomidory, kilka listków bazylii
Majonez wymieszać z jogurtem i keczupem. Czosnek przecisnąć przez praskę i dodać do sosu. Pomidory sparzyć, obrać ze skórki, usunąć pestki, miąższ pokroić w kostkę i dodać do sosu, wymieszać. Bazylię pokroić w paseczki i posypać sos. Szczelnie zamknąć, odstawić na 2-3 godziny do lodówki.
Podawać do grilowanego mięsa.  
Poprawiony: środa, 05 września 2007 17:31
 


Na tej stronie internetowej używamy plików cookies. Ustawienia tych plików mogą Państwo zmienić w opcjach swojej przeglądarki. Więcej informacji znajdą Państwo w naszej Polityce Cookies.Aby dowiedzieć się więcej na temat plików cookie jakie używamy oraz jak je usunąć, zobacz naszą politykę prywatnosci.

Akceptuję ciasteczka z tej witryny.

EU Cookie Directive Module Information