Menu Content/Inhalt
VINAIGRETTE NAJPROSTSZY PDF Drukuj Email
Wpisany przez Dana   
środa, 05 września 2007 17:23
2 ząbki czosnku, 3 łyżki oliwy, 1 łyżeczka octu lub soku z cytryny, sól, pieprz, cukier, łyżka przegotowanej wody
Czosnek wycisnąć przez praskę. Wszystkie składniki włożyć do małego słoiczka z zakrętką (np. po małych dżemach czy przecierach pomidorowych). Po szczelnym zakręceniu wstrząsnąć kilkakrotnie słoiczkiem. Do zielonej sałaty
Poprawiony: poniedziałek, 10 września 2007 12:38
 


Na tej stronie internetowej używamy plików cookies. Ustawienia tych plików mogą Państwo zmienić w opcjach swojej przeglądarki. Więcej informacji znajdą Państwo w naszej Polityce Cookies.Aby dowiedzieć się więcej na temat plików cookie jakie używamy oraz jak je usunąć, zobacz naszą politykę prywatnosci.

Akceptuję ciasteczka z tej witryny.

EU Cookie Directive Module Information