Menu Content/Inhalt
AILLOLI PDF Drukuj Email
Wpisany przez Dana   
środa, 05 września 2007 12:52
2 ząbki czosnku, 2 żółtka, 1 łyżeczki soli szczypta pieprzu 1 łyżeczki musztardy Dijon, 250ml oliwy, 4 łyżeczki octu winnego
W robocie kuchennym wymieszać musztardę, czosnek roztarty z solą, żółtka i pieprz. Podczas mieszania masy, wlewać olej cienkim równym strumieniem. Dodać ocet. Ewentualnie doprawić do smaku szczyptą cukru.
 


Na tej stronie internetowej używamy plików cookies. Ustawienia tych plików mogą Państwo zmienić w opcjach swojej przeglądarki. Więcej informacji znajdą Państwo w naszej Polityce Cookies.Aby dowiedzieć się więcej na temat plików cookie jakie używamy oraz jak je usunąć, zobacz naszą politykę prywatnosci.

Akceptuję ciasteczka z tej witryny.

EU Cookie Directive Module Information