Menu Content/Inhalt
OGÓRKI Z MUSZTARDĄ PDF Drukuj Email
Wpisany przez Administrator   
czwartek, 25 stycznia 2007 21:06

80 dag ogórków, 1/3 szklanki oleju sojowego, do 2 łyżek musztardy, sok lub
zaprawa cytrynowa, sól, pieprz, cukier, 4 łyżki posiekanej
zieleniny (pietruszka i estragon), majeranek, szałwia, bazylia

Ogórki obrać, pokroić w kostkę w przypadku grubych przeciąć i wydrążyć
pestki z luźnym miąższem, włożyć do wrzącej, osolonej wody 3-4 minuty gotować, odcedzić. Musztardę ucierać dolewając olej dodać przyprawy. Ostudzone ogórki wymieszać z sosem i zieleniną.

Dwarazkia- przepis z sieci

 


Na tej stronie internetowej używamy plików cookies. Ustawienia tych plików mogą Państwo zmienić w opcjach swojej przeglądarki. Więcej informacji znajdą Państwo w naszej Polityce Cookies.Aby dowiedzieć się więcej na temat plików cookie jakie używamy oraz jak je usunąć, zobacz naszą politykę prywatnosci.

Akceptuję ciasteczka z tej witryny.

EU Cookie Directive Module Information